Clafloutis de poma i “Sant Enredo”

Deixa un comentari

Dissabte passat va ser el Sant de l’enredo i com que li agrada molt el dolç i jo tenia ganes de: posar-me el davantal de rebostera, estrenar els motllos individuals per a forn( regal de reis ) i fer la recepta de la Mglòria ( el seu blog és una passada i les receptes les explica de fàbula acompanyades d’unes fotos maquíssimes ), moltes coses no ?? Així que diumenge al matí mentre l’enredo va anar a veure si el Montsant era al mateix lloc, jo vaig posar-me el davantal i a la feina !! Amb les quantitats de la recepta, a mi em van sortir 7 “mini-tarteres” i vaig fer servir 2 pomes en comptes de 3, per la resta, tot el mateix. He de dir que em va resultar molt fàcil de fer i el resultat és molt bo. Si el feu, no oblideu de posar-hi la mica del sucre glas i la canyella en pols, són el toc del postre !!! Deixo unes fotos del procés i resultat

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

ingredients per a 6 “mini-tarteres”:

60 gr. de farina                                                                                                                                 85 gr. de sucre                                                                                                                                     1 polsim de sal                                                                                                                                     3 ous                                                                                                                                                    20 gr. oli d’oliva suau                                                                                                                     200 ml. de llet                                                                                                                                     1 culleradeta d’extracte de vainilla                                                                                                    3 pomes                                                                                                                                          sucre glas i canyella en pols per espolvorejar

el.laboració:

barrejar la farina, el sucre i el polsim de sal, després afegir els ous i batre amb el túrmix. Afegir lallet, la vainilla i l’oli d’oliva i tornar a batre fins que quedi ben homegeni. Mentres precalentem el forn a 210ºC, pelar i tallar les pomes per la meitat i de cada meitat fem talls longitudinals. Untar els motllos aptes per a forn amb mantega i posar mitja poma ( jo en vaig posar menys ), un cop la poma dins afegir la “crema” i fornejar durant 30 minuts. Al treure del forn espolvorejar amb el sucre glas i la canyella en pols ! Bon appetit

Anuncis

Autor: ohlalamavieenrose

ohlalamavieenrose@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s